Відкриття виставки NOTinterested V2.0 / НЕзацікавлені та Арт-укриття в Рівненському державному гуманітарному університеті

В сховищі №64025, Рівненського державного гуманітарного університету (м. Рівне, вул. Степана Бандери, 12) відкрилась виставка NOTinterested V2.0 / НЕзацікавлені

Це продовження проєкту який стартував у жовтні 2023 році рівненськими художниками: Ольга Полянська, Павло Бенедюк, Оксана Черначук-Меньшикова, Tanbeliaart, Ярослава Гузь.

Цього разу коло учасників значно розширилося. В стінах АРТукриття зібрано 40 учасників з м. Рівного, і  ще більше різних за темами, розмірами, техніками творчих робіт (акварель, акрил, олія, пастель, колаж, текстиль, інсталяція).

Дуже приємно що до участі зі своїми креативними творчими роботами долучились студенти Кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва імені Степана Шевчука (РДГУ) спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».

Спеціально для взаємодії з відвідувачами виставки було поміщено розроблено банер, на якому кожен може написати, дати відповідь на питання  «-ЯК ТИ?» яке кожен українець пише з 24.04.2022.

На відкритті було дуже багато гостей з різних міст України.

Нам дуже приємні відгуки, фото та відео матеріал від відвідувачів виставки!

Ми безмежно раді що мистецтво в Рівному є!

Ми запрошуємо всіх оглянути виставку!

Побдай про свою безпеку!

Прямуй до найближчого АРТукриття!

Слідкуй за вказівниками!

Експозиція триватиме до липня.

Куратор: Ярослава Гузь @slavahuz

Дуже вдячні керівництву університету, яке підтримало цей молодіжний проєкт, особлива подяка декану художньо-педагогічного факультету Наталії Дзюбишиній.

Дякуємо за допомогу і чудову співпрацю в організації ГО «КОЛОАРТ» в особі голови правління Павла Бенедюка.
Проєкт реалізується за підтримки РІВНЕНСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО ГУМАНІТАРНОГО УНІВЕРСИТЕТУ, КАФЕДРА ОБРАЗОТВОРЧОГО ТА ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА ІМЕНІ СТЕПАНА ШЕВЧУКА та ГО «КОЛОАРТ»