Благодійний ярмарок “На підтримку життя”

Благодійний ярмарок 26 вересня 2024 року, під час якого було зібрано 20 500 грн., об’єднав мистецькі зусилля студентів та викладачів художньо-педагогічного факультету у зборі на автомобіль для взводу ПТРК, 12 бригади, в якій служить випускник кафедри хореографії.

Ініціював захід студентський актив факультету за організаційної підтримки ГО «Студентська Рада РДГУ»,  декана художньо-педагогічного факультету Наталії Дзюбишиної, студентів та їх батьків, викладачів факультету.

Під час відкриття ярмарку прозвучали слова вдячності Захисникам України, які боронять суверенітет та територіальну цілісність нашої держави від виконуючого обов’язки ректора РДГУ, доктора психологічних наук, професора Романа Павелківа. Роман Володимирович згадав у своїй промові старшого лейтенанта, командира мінометної батареї, відважного воїна, випускника університету Дмитра Дзюбишина, що загинув 29 травня 2022 р. на Луганщині.

28 вересня 2024 року Дмитру могло б виповнитися 33 роки…

Ведуча зачитала бойовий шлях командира, у хвилині мовчання згадували полеглих Воїнів, а запрошені гості, зокрема, студенти-вокалісти Олеся та Аліна з факультету музичного мистецтва класу доцента Лілії Сверлюк, виконали патріотичні пісні за Україну.

Усі ми, освітяни РДГУ та здружене студентство нашого навчального закладу, об’єднавши зусилля, наблизили мить до такого омріяного завтрашнього дня без війни, до порятунку життя нашим мужнім Воїнам-Захисникам. Це наш маленький, проте такий щиросердний внесок у Перемогу.

Демократія та свобода не даються, а здобуваються.

Пам’ятаймо кожного, хто віддав за них життя…

Завдяки Вам Україна вистояла тоді,

заради Вас вистоїть зараз.