Вітання з нагоди Міжнародного дня танцю. Колегам кафедри хореографії

Шановний Володимире Михайловичу!

Шановні викладачі та співробітники кафедри хореографії!

Дорогі студенти!

Деканат, профспілковий комітет та весь колектив художньо-педагогічного факультету щиро вітає Вас зі славним ювілеєм – 30-літтям з дня створення!

Кафедра хореографії є мистецькою складовою у структурі художньо-педагогічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету, провідним центром хореографічного мистецтва Західного регіону України. На кафедрі працюють професори, доценти, кандидати наук, Заслужений діяч мистецтв України, Заслужений працівник культури України, Відмінники освіти України, Лауреати державних відзнак, переможці та дипломанти Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних творчих конкурсів і фестивалів.

У витоків створення кафедри  у 1987 році були  професор Годовський В.М., доценти Пуйова В.В., Пуйов В.М., концертмейстери Вакулюк Т.М., Аксьонов О.Б., Піддубник В.М., лаборант Арабська В.І. Зараз кафедру очолює професор, кандидат педагогічних наук, Заслужений діяч мистецтв України Годовський Володимир Михайлович, який, без сумніву, є визначним авторитетом у галузі хореографічного мистецтва.

За роки плідної та динамічної роботи кафедра хореографії виробила потужну систему освіти та виховання, засновану на національно-освітніх і виховних традиціях українського народу.

Ми пишаємося науковими та творчими здобутками кафедри, колектив якої найбільшої уваги, сили, творчої снаги присвячує традиційній діяльності  з підготовки кваліфікованих кадрів для вітчизняної культури і мистецтва, відродженню, розвитку й збереженню невичерпної української національної спадщини та хореографічної школи високого мистецького рівня.

Ми пишаємось талановитими студентами-хореографами, успішними випускниками кафедри.

Дорогі ювіляри! У переддень професійного свята – Міжнародного дня танцю – бажаємо Вам творчого натхнення, міцного здоров‘я, незгасаючого бажання творити прекрасне! 

Нехай і надалі Ви своєю творчістю будете радувати шанувальників хореографії мистецькими здобутками, здійснювати підготовку балетмейстерів аматорських та професійних колективів, педагогів для шкіл мистецтв та студій, училищ та коледжів.

Талановитих та вдячних Вам студентів!

З повагою, за дорученням колективу

Декан художньо-педагогічного факультету           доц. Дзюбишина Н.Б.