Вшанування подвигу О.Храпаченка

На виконання Указу Президента України «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності й увінчання пам’яті Героїв Небесної Сотні» від 11 лютого 2015 року №69 20 лютого відзначається День Героїв Небесної Сотні.

Щоб належно вшанувати мужніх учасників Революції гідності, які віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави, студенти та викладачі художньо-педагогічного факультету провели захід, присвячений пам’яті випускника кафедри театральної режисури Героя Небесної Сотні, Героя України – Олександра Храпаченка.

 

 

 

 

 

З емоційним та натхненним словом до студентів, викладачів, співробітників звернувся ректор, професор Р.М. Постоловський, який наголосив, що колектив університету пам’ятає свого випускника. Ректор зазначив, що досі розслідуються  справи  щодо злочинів на Майдані. Частину справ за подіями тих днів вдалося довести до суду, дехто отримав повідомлення про підозру. Але покараних немає. Досі ми не отримали відповіді, чому так сталося в нашій країні і за що, власне, стояв Майдан, чого ми досягли? Подвиг Сашка надихає на добрі справи та формує національну гідність й патріотизм студентів.

 

 

 

 

 

Виступи завідувача кафедри театральної режисури доцента В.О.Богатирьова та випускників свідчать про вартість життєвого подвигу Сашка та його відданість ідеалам Революції Гідності, котрі слугуватимуть орієнтиром щодо пам’яті й мужності Героїв Небесної Сотні.

 

 

 

 

 

Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишитесь у наших серцях… 
 

Слава Україні!

Героям Слава!