Vivat, бакалаврат – 2019

З нагоди завершення навчання на бакалавраті здобувачі вищої освіти кафедри культурології і музеєзнавства Рівненського державного гуманітарного  університету підготували “Зіркове свято “Vivat, бакалаврат – 2019”.

Розпочала свято зі спогадів та перегляду дитячих світлин випускників,  потім зіркові герої свята, під оплески присутніх, червоною  доріжкою пройшли  на сцену!

Студентів привітали декан факультету доцент Дзюбишина Наталія Богданівна, завідувач кафедри професор Виткалов Володимир Григорович, куратор групи, доцент Тюска Валентина Борисівна,  гість свята заступник голови федерації проспілок області, голова Спілки жінок Рівненщини Рожко Марія Аркадіївна. На згадку про студентські роки кожен випускник  одержав пам’ятний знак з надписом “Vivat, бакалаврат – 2019”.

У другій частині свята ведучі Олена Усик та Юлія Кравчик повели глядачів шляхами спогадів про цікаві миттєвості студентського життя, зафіксовані у  світлинах, перегляд яких викликав у залі шквал оплесків. А коли випускники заспівали пісню, яку склали ще на першому курсі – сплеск позитивних  емоційний  сягнув вершини!

З інтересом присутні переглянули фільм-інтерв’ю з побажаннями від студентів та викладачів.  Потім  випускники вручили пам’ятні зірки своїм одногрупникам, та фотограмоти викладачам кафедри.

Було святково, креативно, весело, інколи по-світлому щемно, а в цілому атмосферно!