Студентка РДГУ отримуватиме стипендію імені Героя Небесної Сотні

Щиро вітаємо студентку ІІІ курсу художньо-педагогічного факультету спеціальності «Сценічне мистецтво» Рівненського державного гуманітарного університету Ганну Голуб з отриманням стипендії імені Героя Небесної Сотні Сергія Нігояна. Цьогоріч згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2017 № 896 «Про заснування академічних стипендій імені Героїв Небесної Сотні» вперше сорок кращих студентів українських вишів матимуть академічні стипендії імені Героїв Небесної Сотні. Серед переможців і наша рівнянка – Голуб Ганна.

 «Я українка. Я донька України і не покину її, не відцураюся. Мені є кого наслідувати – зазначає стипендіатка. – Студенти художньо-педагогічного факультету пишаються нашим Героєм Небесної Сотні, Олександром Храпаченком, який є випускником спеціальності «Сценічне мистецтво» Рівненського державного гуманітарного університету . Він любив життя і мистецтво і загинув за наше краще майбутнє».

Життя Героїв Небесної Сотні є зразком громадської діяльності та активності. «Отримання стипендії «Героїв Небесної Сотні»- це свого роду поштовх для поставлення вищих цілей і досягнення нових висот, а також для залучення до своєї діяльності інших талановитих та активних людей» – наголошує Ганна Голуб.

Кандидатури стипендіатів відбирала Конкурсна комісія, куди увійшли представники родин Героїв Небесної Сотні. Так, претендувати на стипендію могли студенти , які досягли значних успіхів у навчанні, науковій, громадській діяльності, отримали право на академічну стипендію та своєю активною громадською позицією утверджують ідеали та цінності Революції Гідності.

Зичимо нашій стипендіатці залишатися відданою своїм життєвим принципам, громадській позиції, любити Україну!