Тиждень кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

Уже стало доброю традицією відзначати Дні художньо-педагогічного факультету та підбивати підсумки мистецької роботи як викладачів, так і студентів.
Цьогоріч захід розпочато проведенням майстер-класів з різних технік декоративно-прикладного мистецтва (художній текстиль, художня кераміка, художня різьба по дереву).Так, всі охочі могли спробувати свої вміння у ручному ткацтві на рамі. Друга локація була зосереджена на виконанні глиняних свистунців та декоративних яєць. Третя група учасників спробувала тригранно-виїмчасту різьбу на плакетці. У роботі майстер-класів взяли участь студенти та викладачі, співробітники вузу.
Гостями святкування був педагогічний колектив Рівненського міського центру творчості учнівської молоді, викладачі якого виявили бажання ознайомитися з роботою творчих лабораторій (майстерень) кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Рівненського державного гуманітарного університету.
Викладачі кафедри постійно проводять майстер-класи, які користуються популярністю серед колег, студентів, рівнян та гостей міста, сприяють розширенню людського кругозору та збагаченню художніх навиків декоративно-прикладного мистецтва.