З Днем працівника освіти!

Напередодні професійного свята студентський актив художньо-педагогічного факультету під керівництвом заступника декана з виховної роботи старшого викладача кафедри театральної режисури Сокіл Тетяни Григорівни щиро і натхненно привітали своїх наставників з Днем працівника освіти.
Ведучі заходу Вережак Іван та Уманцева Ірина висловили глибоку вдячність усім викладачам за мистецьку, наукову, навчальну, самовіддану працю, відповідальне ставлення до свого покликання, педагогічну майстерність і безкорисливе добро.
Теплі вітання перепліталися з мистецькими номерами, які підготували студенти факультету Польченко Христина, Манелюк Олександр, Моголюк Олександр та студентка Інституту мистецтв Ільїн Єлизавета (клас доцента Лілії Сверлюк).
З вітальним словом до педагогів звернулися студентський декан факультету Матвійчук Катерина та заступник студентського декана Вокальчук Лідія. Вони щиро подякували «мистецькій мамі» факультету Дзюбишиній Наталії за виховання сина-героя Дмитра, який загинув, мужньо захищаючи свою землю.
Студентська молодь особливо подякувала захисникам України, серед яких є і наші викладачі, випускники, здобувачі.
Автор сценарію та режисер заходу – Сокіл Тетяна.
Ще раз щиросердно вітаємо педагогів РДГУ та України! Від усього серця бажаємо Вам доброго здоров’я, море свіжих сил і енергії, бадьорості і натхнення, рясних успіхів у повсякденній праці! Повернутись до нас нашим педагогам, що читають лекції в окопах, адже Ви – наше натхнення, наша сила і велич боротьби за нас, за Україну – її мову, науку, культуру – сьогодні, завтра, аж до Перемоги!
Слава Україні!