З маленьких перемог твориться Велика Перемога

18 лютого 2023 року у Рівному відбувся мистецький майстер-клас для дітей-біженців та вимушених переселенців російсько-української війни. Він був організований і проведений кандидаткою педагогічних наук, доценткою кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, заступницею декана художньо-педагогічного факультету РДГУ Оленою Петрівною Власюк.
Маленькі тимчасові мешканці нашого міста виявили неабиякий інтерес до цього заходу. Одним зі свідчень актуальності та ефективності його проведення стала значна кількість художніх творів учасників, виконаних на високому рівні. Мистецька гідність дитячих малюнків спонукала кураторку Олену Власюк подати їх на участь в регіональному конкурсі «Завітала в гості Зимонька-Зима» (Полтава, 2023).
Наприкінці березня стало відомо: переможцями мистецького регіонального конкурсу стали 5 учасників з Рівного, а саме Анастасія Попович, Неля Смалійчук, Ярослава Голик, Злата Пашко і Ангеліна Смалійчук, які брали активну участь у майстер-класі під керівництвом О.П. Власюк.
Щиро вітаємо викладачку і її учнів! Пам’ятаємо, що саме з маленьких перемог твориться Велика Перемога!