Звітний концерт кафедри хореографії

30 травня 2023 року в ПК та С «Хімік» відбувся звітний концерт кафедри хореографії художньо-педагогічного факультету Рівненського державного гуманітарного університету. Цього року звіт відбувся не як завжди в зручному, комфортному для глядача форматі – у глядацькій залі, наживо, а в онлайн форматі. Незважаючи на сьогоднішні умови війни, кафедра хореографії працює у звичному режимі із дотриманням всіх вимог безпеки для студентів та працівників в умовах військового стану.
У цьому звіті глядачу представлені найкращі твори, які кафедра напрацювала за рік часу в різних напрямах: академічна класика – екзерсис посеред зали, варіації та сцени з балетів, неокласичний танець, народна, сучасна, бальна хореографія, балетмейстерські роботи студентів.
Професорсько-викладацький склад кафедри висловлює подяку всім нашим захисникам та ЗСУ, а також батькам талановитої молоді за надану можливість жити, працювати та розвиватися.
Звіт кафедри хореографії можна переглянути на YouTube кафедри, або за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=QVOvjGUxyn4