Творче портфоліо студентів першого курсу спеціальності 014.12 Середня освіта. Образотворче мистецтво

Вважається, що навчання в університеті – це своєрідний стартовий майданчик, де студенти набувають практичного досвіду і професійних вмінь з обраного фаху, саме тут гартується їхня фаховість і компетентність, зрештою, започатковується і поступово наповнюється скарбничка їхніх творчих здобутків. Однак студенти першого курсу спеціальності 014.12 Середня освіта. Образотворче мистецтво руйнують цей стереотип, оскільки прийшли до вищого навчального закладу вже з певним досвідом і напрацюваннями в царині мистецтва.

На занятті з дисципліни «Теорія мистецтва» (викладач – професорка Руслана Шеретюк) Каруца Вікторія, Левчук Ольга, Саган Вікторія і Салюк Юліана презентували свої творчі портфоліо – художні роботи, створені ними ще під час навчання в школі.

Саган Вікторія представила більше 30-ти графічних і живописних робіт різних жанрів і технік виконання, серед яких високої оцінки заслуговують передусім натюрморти. Левчук Ольга – це молода мисткиня, яка реалізує себе як у живописі (реалістичному й сюрреалістичному), так і в пластиці (скульптурі малих форм), а також бісероплетінні. А неординарна Юліана Салюк захопила присутніх своїми творчими напрацюваннями в новітніх формах і напрямах мистецтва, а саме анімації, діджитал-ілюстрації, авторському значку та пластиці.