Підвищення кваліфікації (стажування) старшої викладачки кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ім. С.Шевчука художньо-педагогічного факультету РДГУ Ірини Локшук у Львівській національній академії мистецтв

Упродовж листопада та грудня 2023 р. відбулося підвищення кваліфікації (стажування) старшої викладачки кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва ім. С.Шевчука художньо-педагогічного факультету РДГУ Ірини Локшук у Львівській національній академії мистецтв. Під час стажування Ірина Локшук долучилася до наукової конференції «Дослідження мистецтва і мистецтво як дослідження» (15-16 листопада 2023 р.), взяла участь у науковому семінарі в рамках дисципліни «Аспірантський науковий семінар».

Творче спілкування із керівником стажування професором, доктором мистецтвознавства Ростиславом Шмагалом, а також із завідувачкою кафедри історії і теорії мистецтва ЛНАМ професором, доктором мистецтвознавства Галиною Стельмащук та набутий досвід, -заслуговують на втілення в подальшій практиці.

Застосування отриманих знань дає можливість старшій викладачці кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Ірині Локшук підвищити якість підготовки фахівців з образотворчого та декоративного мистецтва в Рівненському державному гуманітарному університеті.