Зустріч зі стейкхолдером Вікторією Мартинюк

4 березня 2024 року відбулася зустріч студентів кафедри хореографії зі стейкхолдером  Вікторією Мартинюк , випускницею кафедри хореографії, а нині – засновницею колективу NONAME в м. Рівне та області. Команда NONAME – це 9 педагогів; 4 стажери; 3 адміністратори; більше 1200 метрів квадратних просторів та 13 років задоволення від своєї справи. На даний момент: понад 800 учнів;10 залів.

Вікторія радо поділилася досвідом заснування свого колективу, розповіла про мотивацію та ресурси для свого проєкту. Ділилася корисними порадами щодо інновацій на ринку праці тощо.

Піднімалися питання фахової підготовки кадрів, важливості вищої освіти та практичних навичок студентів, які прийшли в університет за покликанням свого серця. Зауважила про фундаментальні речі у педагогічній діяльності такі як:

✅професійно передавати набуті знання;

✅вміння навчаться чомусь новому, адже прогрес не стоїть на місці;

✅ любити своїх учнів, адже дітей ми ставимо на перше місце;

✅пошук нестандартних мистецьких проєктів, щоб виразити свій творчий потенціал;

✅🍒на торті – це справедлива винагорода.

Вікторія Мартинюк високо оцінила можливості освітньо-професійної програми “Хореографія” 2023 року впровадження, за якою студенти сьогодні здобувають фах та можливість індивідуальної освітньої траєкторії у процесі навчання. Дякуємо Вікторії за цікаву та корисну інформацію і пропозицію співпраці із нашими студентами.